Brunneis ursus, ingens est animal, ita notum est, ut ad nullum opus description. Quamvis grave venatione, adhuc videre fert pondus usque ad 750 kg, 2.5 m diu; et stans in sua cerva crura, his gigantes ad altitudinem 3 m. Maxima magnitudo diversa fert ex Orientis, maxime Kamchatka et a Alaska, et Insulis Kodiak. In medio cingulum Europae parte in USSR saepe occurrit animalia appendens 80-120 kg.
A mirae magnitudinis varietas of colouring de fert, non solum in diversis partibus area, sed limitatum in areas. Cum typicam fusca fere nigrum, et lux adulatio animalia.
In relative recentioribus brunneis ursus habitabitur maxime in Europa, nec in Anglia et Hibernia, Atlas montes in North Africa Septentrionali dimidium Asia, America, et erant peracta, non solum in silvis, sed in locis in deserto. Nunc in Europa Occidentali ursus remansit in parvis numeris tantum in silvas Cantabrian montes, Pyrenees, Alpes, Appenninum. Magna ferre obtulit in Scandianis Peninsula, commune in Finland in monte silvis Iugoslaviae, Bulgaria, Romania, in locis notus in Polonia, Bohemus, et Hungariae.
In Asia brunneis ursus est distribuit Occidente in Asia minor, Septentrionali Iraq, Irania, et orientem ad Aquilonis Sinis et in Korean Peninsula. In North America ferre multis in Alaska, partim in Canada, invenitur in Saxosis montibus, ubi dicitur ravus ursi semper sensi, specialis
Habitat in brunneis ursus in patria occupat fere tota silva mauris, exceptis eius meridiana.
Maxime typicam loca de brunneis ursus surdi sunt windbreak silvis, alterna cum paludes, et saltus, stagna. Sub tegmine de silva, ursus invenit umbraculum aperta loca serviunt ei pascua campos. Magnum valorem cibum, ursus habet agris avena.
In aestate ursus habet ad requiem, mendacium in terram inter herbas, frutices, in musco, si tantum locum satis secretum, et salvum. Secus autem est in hieme, vel potius autumni, cum bestia habet curam de portu cum aliquot mensibus usque ad ver.
Autem, sunt saepe fert limited
aperta nidum in densa spruce iuvenes augmentum, Et prope arborem, vel etiam in aperto campo, habens reduxit fasciculum musco et abies ramos in figura avis nidum. Saepe dens sunt sita in foveas sub praesidio ceciderunt ligna, aut radices cecidit arboribus.
In quibusdam regionibus, in animalibus, qui fodit in altum, dens in terram, et montes occupant, in speluncis, et reperisset. In vertice den in nive ergo restat, nisi a parvo foramine, pro evacuatione, ut aiunt, fronte. In frigore ejus, marginibus sunt operuit cum gelu. In den
ursus eligit certissima, caecus angulis, in insula saltus in medio ingens maurus. Hic bestia, venit, interdum a paucis decem kilometers, et, accedens ad finem, fortiter confundit vestigium. Aliquando fert sunt ventus wintering locis, et ipsi erant ‘ iens hic cum tota vicinia. Sic, ut uno die in Vologda regione placeam de 20 hectares inventus 12 dens.
Fretus caeli et aliis conditionibus fert sunt in dens ex octobris — November usque Martio — aprili et postea, id est proxime 5-6 menses. Diutius vivere in dens feminam fert cum cubs, tamen omnes veteres mares. In diversis partibus somnus hieme durat a 75 ad 195 diebus in anno.
Contra opinione vulgi, fert hoc in hiberna latebra non concidat. Eorum conditionem esse dicitur hieme, somnus, quia, retineant, plena viability, sensus/ in se periculum, relinquere in spelunca et post errans per silvas est novum. Autem, slumbering in den, animalia non impendere multus of navitas, existens solum propter adipem congesta in ruinam, et sic cum minus dura superstes hiemalis. Hiems enim fert maxime grave, quod non difficile vagari in altum, solve nives.
In aliquot annos, propter pauperes messis pinus nuces in magna areas de Siberian taiga, ursis, non tempus in ruinam quam ad pascuntur et in hieme fieri, et egenos vagosque induc virgas est valde periculosum et hominis, qui est in via eorum.
Plerumque, fert vitandus, congredi cum hominibus, et venatione magna animalia — alces, cervus, aper, etc.— non omnes, sed maxime eorum, qui vivunt in Septentrionali taiga. Sed ibi carnivorus natura tendunt ad esse magnum, vetus mares. Venatione ad ungulates, reperire stupenda fortitudo, agilitas et immitis persequendos victimas.
Sed mirum est, quod tanta bestia, pascitur maxime in bacas, fructus. nuces, virentes, insecta, eorum larvae, pisces, carrion. Sed hoc non cibum qui manducat sursum multus. Ut pro exemplo, in ventriculo ursi nuper surrexit a spelunca, inventa paucis libras formicae et formica ova simul cum strages a formica hill. Pascit avena, fert manducare multum frumentum, et etiam magis populus trampling frugibus. Multa spolia sunt, et in arbores ascendit super pinus nuces, poma, etc.
Oportet enim fert fit in aestate, a maio ad July. Plerumque silere, animalia, tincidunt ut magna fremitu. Inter mares interdum violenta pugnat, aliquando usque ad mortem unius decertantes, quod victor potest etiam manducare. Post graviditate perpetuam circa 6-8 menses, ipsa est iam in den affert 2-3, interdum 4 vel 5 vitulos, quorum uterque massa aliquam 0.5 kg et prorsus inops. In cubs incipiunt videre post mensem. Per ver fiunt augmentum parva canis praeter lac et manducare vireta, bacas, insecta. Aliquando cum segoletki (lunchtime) sunt ex animalibus (pestoni).
Ursus venatione in Europae parte in USSR est valde angustus. In multis locis hoc animal est iure munitus.